Top

Radiator Stop Leak

30% Korting
  • Radiator Stop Leak
€ 23,00
16,10
Product staat in bestelling


Forté Radiator Stop Leak (400ml) is een uniek mengsel van natuurlijke vezels en capillairactieve stoffen die samen zorgen voor de afdichting van haarscheurtjes en poriën in radiateurs en het koelsysteem van een motor. Bij gebruik volgens voorschrift in het koelsysteem van een motor biedt Forté Radiator Stop Leak de volgende voordelen:

  • Voorkomt lekkage van koelvloeistof via haarscheurtjes en poriën in het koelsysteem.

  • Verricht noodreparaties aan het koelsysteem om verlies van koelvloeistof en oververhitting te voorkomen hetgeen zou resulteren in kostbare uitvaltijd of zelfs ernstige motorschade.

  • Maakt lange reizen mogelijk zonder kostbare reparaties of tijdverlies als er zich lekkage van het koelsysteem mocht voordoen.

  • Vrachtwagenchauffeurs kunnen hiermee weer thuiskomen op hun bedrijf zonder dat onderweg reparaties moeten worden verricht aan een lekkend koelsysteem.

Wij adviseren Forté Radiator Stop Leak altijd in motorvoertuigen bij de hand te hebben als middel voor essentiële noodreparaties. Bij gebruik volgens voorschrift veroorzaakt Forté Radiator Stop Leak geen verstoppingen van de radiateurkern. Het heeft geen negatieve invloed op onderdelen van het koelsysteem. Forté Radiator Stop Leak is compatibel met alle antivries- en koelvloeistofformules op basis van glycol, ‘fill for life' en OAT (Organic Acid Technology) koelvloeistoffen.


Artikelnummer: FOR05217
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code